Cephe Kaplama Sistemleri
Projelerinizi ve hayallerinizi birlikte gerçeğe dönüştürelim. Tüm bilgi, birikim & tecrübelerimizi sizin için kullanmak için buradayız.
Alüminyum &
Kompozit Sistemleri
Mekanik
Cephe Sistemleri
Prekast
Sistemleri
Cephe Sistemleri
Projelerimiz
Alüminyum Cephe Sistemleri
ALÜMİNYUM CEPHE , binalar için dış cephede uygulanan, hava koşullarına en İYİ ŞEKİLDE karşı koyabilen sistemdir.Alüminyum doğrama uygulandığı her cepheye uyum sağlayan bir sistemdir. Çağdaş mimarinin örneği olan giydirme cephelerde çoğunlukla cam paneller kullanılıyor.
Kaliteli Hizmet ve Güven…
Kompozit Cephe Kaplama Sistemleri
Aluminyum Kompozit Panel Giydirme Cephe sistemi, iki yüzü alüminyum levha ile kaplı 4mm kalığında istenilen ölçü ve şekilde, bitiş ve sağır cephelerde kullanılan kompoze levha uygulamasıdır. Bina desenlerine uyularak yapılmış çelik yada alüminyum karkas üzerine uygun ölçüde hazırlanmış kompozit levhalar. vidalı sistemle monte edilirek yapılır. Geniş Renk ve Desen seçenekleri ile yapıya zenginlik katmaktadır.
Hayal edin gerçekleştirelim.
Cam Cephe Giydirme Sistemleri
Strüktürel silikon uygulaması ile tamamen cam görünümlü, giydirme cephe sistemidir. Giydirme cephe profilleri ile bina dizayn faktörleri dikkate alınarak (kat yüksekliği, açıklıklar ve rüzgar yükü) Jx ve Jy değerleri belirlendikten sonra kullanılacak yatay ve düşey profillerin birleşimi ile oluşmaktadır. Belirlenen profillerle düşey ve yatay aks ölçülerine göre alüminyum strüktürel giydirme cephe oluşturulur. Hazırlanan karkas, hareketli u ankrajlarla döşeme betonuna monte edilir.
Mekanik Cephe Uygulamaları
Doğal taşlar, tarih boyunca yapılarda en çok tercih edilen, içerdiği estetik ve sağlamlıkla da en çok bilinen yapı malzemesidir. Bu sistemde galvanizli sac ve yahut da çelik ankraj tercih edilirken, doğal taş malzemelerle yapı kaplanıyor. Mermer, granit, seramik ve yöresel taşların yapıya ankre edilmesiyle yapıya uygulanan statik ve dinamik analizlerle kaplama işlemi gerçekleştiriliyor.
Hayal edin gerçekleştirelim.
Taş Yünü & Tybek Uygulaması
Yerli olarak temin edilen inorganik hammaddelerin 1350°C-1400°C’de ergitilerek elyaf haline getirilmesi sonucu olusmaktadir.
Kullanim yeri ve amacina göre farkli boyut ve teknik özelliklerde, degisik kaplama malzemeleri ile silte, levha, boru ve dökme seklinde üretilebilmektedir.
Isi yalitimi, ses yalitimi ve akustik düzenleme ile birlikte yangin güvenligide saglamaktadir.
Siz isteyin gerçekleştirelim
Prekast Uygulamaları
Cam Elyaf Takviyeli Beton, Fiber Takviyeli Beton olarak da bilinen Fiber Beton, Cam Elyaf, Grc/Gfrc, Composite ciment verre, Ccv, Glasfaserbeton, Gfb gibi çeşitli isimlerle dünyaca bilinen Prekast, mimarlar ve mühendisler için çok yönlü dış cephe prekast kaplama yapı malzemesidir. Çimento, kum ve özel alkali dayanımlı (AR) cam elyaflarından oluşan fiber beton, inşaatta pek çok uygulamaya sahip ince (12mm-18mm) olan ve yüksek mukavemetli bir betondur.